Vi söker dig!

Vill du arbeta med ett väletablerat varumärke inom svensk textilproduktion och samtidigt vara med och forma framtiden för Bogesunds? Då tror vi att du kommer gilla vårt erbjudande.

Vi söker nu en relationsskapande säljare med fokus på arkitekter och återförsäljare inom inredningsbranschen. Ditt bearbetningsområde är till största delen Stockholm/Mälardalen och du utgår från vårt fräscha showroom beläget på Etage1 på söder i Stockholm. Tjänsten innebär att besöka och presentera Bogesunds standardkollektioner inom inredningstextil och samtidigt förmedla de värden vi står för. Hög servicegrad, professionellt bemötande i alla lägen och en positiv syn på relationsskapande är viktiga faktorer för oss och bör således vara  ledord i din egen uppfattning kring ett säljande arbete.

Vem är du? Vi tror du är en person med viss erfarenhet av branschen sedan tidigare. Du gillar färg, form och design och är intresserad av textil som material. Som person är du relationsskapande och säljer på att bygga förtroende över tid. Du är strukturerad och har vana av att rapportera ditt arbete och har enkelt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är målinriktad och självgående och har lätt för att på egen hand strukturera din arbetsvecka.

I denna tjänst får du en nyckelroll inom företaget och en viktig kugge i vårt arbete att forma framtidens Bogesunds, ett företag som även fortsättningsvis skall erbjuda högkvalitativa textilier, utvecklade och producerade i Ulricehamn, Sverige. Företaget genomgår för närvarande en generationsväxling vilket innebär att rätt person på denna funktion får tydliga möjligheter att vara med och forma vår marknadsorganisation för framtida utmaningar.

Om du tycker rollen som säljare i Stockholmsområdet låter intressant, hör av dig till Tobias Torsborn, 0765-25 18 47 eller på mail tobias@bogesunds.se. Rekryteringen sker löpande så din intresseanmälan vill vi gärna ha så fort som möjligt.

Vännerna på Bogesunds

Dela denna sidaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+
Share this post