Erica, er nya kontakt i  Stockholmsområdet

Erica Callerholm är Bogesunds nya säljare i Stockholmsområdet och Mälardalen. När vi pratar med henne för en kort presentation är det hennes första dag på jobbet.

– Jag tog precis fram telefonen ur kartongen, säger hon glatt, i full färd med att göra sig hemmastadd.

Erica må vara ny på Bogesunds, men hon är inte ny i inredningsbranschen. Alla hennes tidigare jobb har haft någon sorts koppling mot inredning. Hennes senaste jobb var för varumärket Sandbergs. Under sina 10 år som inredare använde hon sig ofta av Bogesunds tyger, så hon är redan väl bekant med både designen och kvaliteten.

– Kvalitet är något som är väldigt viktigt för mig. Det ska bli kul att få representera ett av de få väverier som finns kvar i Sverige. Och god design får mitt hjärta att slå lite extra. Det är lite som ett oskrivet blad som jag nu ska skapa ett innehåll till.

På fritiden är Erica en hängiven trädgårdsentusiast som lägger stor vikt vid familjen. Hon älskar att resa och är en väldigt social person som gillar spinning och att träffa vänner.

– Min största styrka ligger i att bygga relationer. Jag tycker det ska kul och spännande att få möta kunder i ett så tidigt skede. Så jag ser verkligen fram emot det här jobbet!

Dela denna sidaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+
Share this post