TEXTILE PERFORMANCE – ATT TÄNKA TEXTILT!

I Textile Performance tillmötesgår vi varje kunds unika önskemål och behov. Här finns inget som heter standard utan varje textil utvecklas och anpassas efter det aktuella projektet. Inom Textile Performance får du tillgång till hela vårt hantverkskunnande och erfarenhet, kunskap som förhoppningsvis bidrar till att förverkliga din målbild.

För vem      Hur vi arbetar      Fördelar      Referenser

Textile Performance vänder sig till dig som arbetar med textil inredning i något hänseende. Kanske är du:

– inredaren som skall möblera en ny offentlig miljö och inte hittar det rätta uttrycket bland våra standardtyger.

– arkitekten som vill nå ändra fram i kundens vision om att göra ett unikt och personligt avtryck i nybyggnationen/renoveringen.

– designern som vill förverkliga sin egna textila dröm.

– företaget som i sin nya/renoverade lokal vill sätta en tydlig profil genom att använda textilen som budbärare.

– Projektledaren som behöver hitta nya textilier med unik funktion eller design.

Alla är de exempel på situationer där standardkollektionerna inte når ända fram, oavsett om man talar om funktion eller design. Därför märker vi ett ökat intresse från våra kunder att själva kunna ta del och påverka den textila processen.

Med Textile Performance blir vi ett precisionsverktyg som analyserar dina behov/krav och överför dem till en textil verklighet. Resultatet blir kundunika textilier som vävs i den volym som behövs i aktuellt projektet, textilier som håller de krav du själv varit med och definierat.

Våra projektbaserade textilier använd bland annat inom branscher såsom hotell- och restaurang, transportsektorn (läs mer under fliken Transport) och av kontorsmöbelproducenterna.

Vill du veta mer om vad Textile Performance kan innebära för dig, kontakta Tobias Torsborn för mer information.

KONTAKT

Vill du veta mer om vårt koncept Textile Performance och hur det kan vara ett verktyg för dig, kontakta Tobias Torsborn på 0765-25 18 47 eller mail tobias@bogesunds.se.