TEXTILE PERFORMANCE – ATT TÄNKA TEXTILT!

I Textile Performance tillmötesgår vi varje kunds unika önskemål och behov. Här finns inget som heter standard utan varje textil utvecklas och anpassas efter det aktuella projektet. Inom Textile Performance får du tillgång till hela vårt hantverkskunnande och erfarenhet, kunskap som förhoppningsvis bidrar till att förverkliga din målbild.

För vem      Hur vi arbetar      Fördelar      Referenser

VERKTYGET

PERSONLIG

UNIKITET

 

KVALITET

 

MILJÖ

 

URSPRUNG

 

Textile Performance föddes ur idén att göra något för att lyfta textilens betydelse i det offentliga rummet. Istället för att låta vårt hantverkskunnande begränsas till att enbart producera standardtextilier ville vi synliggöra kunskapen våra medarbetare besitter. Med Textile Performance skapar vi alternativ och möjligheter för de som liksom oss själva vill använda textilien för att lyfta en inredningen, vill se nya funktioner eller ser nya användningsområden för det textila materialet, kort och gott de som ser tyget för något mer än bara ”ett tyg”!

Där många ser begränsningar, där ser vi möjligheter! Där många tackar nej, där tackar vi gladeligen Ja! Där många väljer standardtyger för säkerhets skulle är vi alternativet för de som väljer mönstrat, färgstarkt och kreativt eller funktionellt och anpassat!

Innebörden av Textile Performance varierar från person till person men när vi själva vill sätta fingret på dess betydelse, funktion och innebörd använder vi gärna de sex uttryck du ser i bilderna här ovan.

Vill du veta mer om dess innehåll berättar vi gärna mer!

KONTAKT

Vill du veta mer om vårt koncept Textile Performance och hur det kan vara ett verktyg för dig, kontakta Tobias Torsborn på 0765-25 18 47 eller mail tobias@bogesunds.se.