TYGER FÖR TRANSPORTSEKTORN

Bogesunds har lång erfarenhet av att utveckla textilier ämnade för fordon inom publika transporter. Våra tyger används dagligen av tusentals passagerare inom flera olika transportsätt, alla med sina krav på prestanda och utförande!

Buss      Tåg      Båt/flyg      Rådgivning      Referenser

Vi har under många år levererat högkvalitativa textilier för passagerarsäten i bussar. Ofta används våra tyger till långfärdsbussar där kraven på komfort och visuell design är högre än på traditionella stadsbussar. Tygerna, som i denna målgrupp ofta är tillverkade i chenille, efterfrågas allt oftare som ett alternativ till mer vanligt förekommande tygerkvaliteter i bussar. Dess materialitet är mjuk och följsam men är samtidigt enkel att hålla ren, något som blir allt viktigare!

Genom kombination av material och innovativa mönsterkonstruktioner kan vi skapa tyger som förutom hög slitstyrka även utstrålar en visuell styrka och estetik. Vi arbetar med garnfärgning vilket gör att vi kan utveckla spännande och levande uttryck i våra tyger då vi kan använda olika kombinationer av färger i samma tyg.

Bland våra kunder finns idag Mercedes/Setra och Volvo Bussar.

Är du intresserad av att veta mer om våra busstextilier, kontakta Tobias Torsborn

KONTAKT

Vill du veta mer om vårt koncept Textile Performance och hur det kan vara ett verktyg för dig, kontakta Tobias Torsborn på 0765-25 18 47 eller mail tobias@bogesunds.se.