TYGER FÖR TRANSPORTSEKTORN

Bogesunds har lång erfarenhet av att utveckla textilier ämnade för fordon inom publika transporter. Våra tyger används dagligen av tusentals passagerare inom flera olika transportsätt, alla med sina krav på prestanda och utförande!

Buss      Tåg      Båt/flyg      Rådgivning      Referenser

Bogesunds har flera gånger levererat textilier avsedda för båtinredningar, då främst till kryssningsfartygens restaurang- och underhållningsavdelningar. Många av båtarna där tygerna används är stora kryssningsfartyg, fartyg som erbjuder exklusiva och långa resor, vilket också innebär att kraven på textilierna är höga.

Merparten av våra standardtyger inom Swedish Collections är idag IMO-certifierade, en internationell klassning som säkerställer att tygerna klarar de brandkrav fartygsbranschen kräver. Förutom våra standardkollektioner erbjuder vi även möjligheten att ta fram egna mönster eller att utveckla egen färgställning på en befintlig standardkvalitet. Volymkraven för ett sådant projekt är relativt små och därför lämpar sig detta även för mindre renoveringar av fartyg.

Vi arbetar dessutom med en amerikansk flygtillverkare till vilken vi producerar panelväv till privatplan.

Bogesunds har även en egen båtkollektion tillverkad i Trevira CS chenille, avsedd för småbåt och segelbåtsrenovering. Denna finns i flera mönster och färgkombinationer. Bilden till höger visar exempel på tygerna Navy och Knop ur båtkollektionen. Kontakta vår kundtjänst för ytterligare information och bildmaterial

KONTAKT

Vill du veta mer om vårt koncept Textile Performance och hur det kan vara ett verktyg för dig, kontakta Tobias Torsborn på 0765-25 18 47 eller mail tobias@bogesunds.se.