Produktionstekniker / vävlagare

Som produktionstekniker och vävlagare har du en central funktion i vår produktion. Tillsammans med din vävlagarkollega ansvarar du för att förbereda och starta upp våra vävstolar men också för verksamhetens underhåll-och reparationsarbete. Våra 20 vävstolar och övriga maskinpark behöver ständig tillsyn för att säkerställa optimal produktionskapacitet. Arbetet är varierande och förutsätter att man kan arbeta själv-ständigt och göra egna prioriteringar. Arbetet sker dagtid 07:00 – 16:00.

Vi söker dig med någon form av gymnasial utbildning inom teknik/mekanik och som gillar att vara en problemlösare. Tidigare erfarenhet från textilbranschen är inget krav men givetvis meriterande. Utbildning på vår textila maskinpark sker genom befintlig personal på plats i Timmele.

För ytterligare information kring tjänsten, kontakta VD Karin Nilsson på 0730-30 26 81. Din ansökan skickar du på karin@bogesunds.se , gärna så fort som möjligt då urval sker efter hand.

Bogesunds Väveri är idag ett välmående textilt väveri med fullt fokus på utvecklingen av tyger avsedda för framtidens kollektiv-trafik. Våra styrkor är hög flexibilitet förenat med stort hantverkskunnande, en kombi-nation som ger våra partners möjlighet att skapa helt nya interiöra miljöer. Tillsammans skapar vi attraktiva miljöer för framtidens resenärer. Bland våra kunder hittar du exempelvis SJ, Öresundståg, DSB, Västtrafik, Skånetrafiken och SL (tunnelbanan i Stockholm). Tillsammans skapar vi attraktiva miljöer för framtidens resenärer.